5 Kasım 2013 Salı

Hızlı ve Öfkeli 6 türkçe dublaj 720p

Hızlı ve kızgın 6 izlerken yıllar süren macerası filmin bir çok sahnesinde gözlerinizin önüne getireceksiniz. Bundan önce ki filmlerde de gişe rekorları kıran efsane ekibimiz geri dönüyor. Filmimiz yeniden müthiş oyuncu kadrosu ile dudak ısırtıyor. Başrollerimiz VinDiesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson. Ki başrollerimiz yanında yeniden bir hayli tanınmış yardımcı oyuncu bulunuyor. Bu film yalnızca oyuncu kadrosu için dahi izlemeye değer.
Hızlı ve öfkeli 6 hd izleme imkanına sahipsiniz. Hızlı ve öfkeli 6 izlerken yapmanız gereken tek şey bilgisayarın başına geçmek ve arkanıza yaslanmak. Aynı zamanda birazcık spoiler verebiliriz. Tenkitler bu filmin serinin en iyisi olduğu ile ilgili genelde birleşiyor. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bana kalırsa da seri bu filmle birlikte en yüksek aksiyon çıtasına ulaşmış. Hem de aksiyon ve serüven aşırıya kaçmış dahi denilebilir. Hızlı ve kızgın 6‘dan çıktığınızda yorulduğunuzu hissediyorsunuz.


Ekibimiz bildiğiniz üzere Rio Soygununda bir krallığı çökertip kendi hisselerine düşen 100 milyon doları almıştı. Ancak bu işten sonra tüm ekip dünyanın değişik köşelerine dağılarak hayatlarını sürdürmeye başladı. Parasal açıdan son derece rahat bir hayat sürmelerine karşın daimi kaçak olarak yaşamak ve hanelerine dönememek onları içsel açıdan tüketiyordu. Artık kaçak yaşamak canlarına tak etmeye başlamıştı ve ailelerine kavuşmak istiyorlardı. Bu sırada Hobbs ise neredeyse tüm dünyaya dağılmış bir örgütlü suç örgütünü araştırmaya başlamıştır. Bu örgütün tüm azaları üstün becerilere sahip olan paralı askerlerdir ve federal güçlerin bunlarla baş etmesi neredeyse olanaksızdır. Hobbs işte tamda bu noktada devreye bizim meşhur ekibimizi sokar. Hobbs, Dom ile konuşur ve takımı tekrar toplamasını ister. Karşılığında ise tüm ekibin dava dosyaları düşürülecek ve tüm ekip artık rahatça, kaçmadan yaşayabilecektir. Dom bunun üstüne tüm ekibi Londra’da toplar. Artık ekibimiz bir araya gelmiştir. Sıra da ki şey ise karşılarında ki düşmanı yenmelerine gelmiştir. Ama bu o kadar da kolay olmayacak. Zira iki ekip arasında çıkan savaşta neticesi belirleyecek şeyler cesaret, hırs olmayacak. Zira iki ekipte de birbirinin aynısı adamlar var. Bu seride savaşın mukadderatını belirleyecek olay ise ihanetler olacak. Filmin nihayetinde sizi 7. seriye şimdiden bağlayacak bir sürprizle karşılaşmaya hazır olun. Jason Statham geliyor.Hızlı ve Öfkeli 6 türkçe dublaj 720p



Hızlı ve Öfkeli 6 türkçe dublaj 720p

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder